سايت و انجمن ما با هدف رفع نياز وبمستران و پشتيباني از آن ايجاد شده است و همواره تلاش نموده است تا مانند الماسي در ميان وب هاي پشتيباني از وبمستران بدرخشد و اميد ميرود روزي يکي از درخشنده ترين ها در اين زمينه باشد
..--***آشپزی هم اندیشان***--.. تعداد بازدید: 936
|
|||
golbarg
![]() ![]() |
..--***آشپزی هم اندیشان***--..
سلام دوستان.اگر علاقه ای به اشپزی دارین میتونین غذای مورد نظرتون رو بگین تا براتون طرز دقیق تهیه اش رو شرح بدم. ممنونم میخوامت!
|
||
یکشنبه 19 شهریور 1391 - 16:57 |
|
![]() |
1 کاربر از golbarg به خاطر اين مطلب مفيد تشکر کرده اند: samira - |
samira
![]() ![]() |
پاسخ 1 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--.. مرسی عزیزم.غذای مورد علاقه ی ماکارونی هستش |
||
یکشنبه 19 شهریور 1391 - 19:50 |
|
golbarg
![]() ![]() |
پاسخ 2 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--.. ماكاروني ---------------------------------- يك بسته 500 گرمي مخلوط گوشت چرخ كرده و سويا --------- 200 گرم قارچ --------------------------------------- 5-6 تا فلفل دلمه اي ---------------------------- يدونه پياز ---------------------------------------- 2 تا گوجه فرنگي ------------------------------ 4-5 تا ( يا دوتا قاشق رب گوجه ) _____________________________________________________________________________________ سويا خيس شده و گوشت چرخ كرده رو با یه پياز با هم ميكس كن تا يكدست بشن. بعد یه پياز را خرد كن و تو روغن سرخ كن وقتي پياز طلايي شد ، مخلوط گوشت و سويا رو بهش اضافه كن تا آب اون كشيده شود . بعد كمي نمك و زرد چوبه اضافه كن و هم بزن . گوجه ها را ميكس كن و نصف اونها رو در اين مرحله به موادت اضافه كن . قارچ را جدا با حرارت زياد سرخ كن و به موادت اضافه کن . فلفل دلمه را نگيني خرد كن و در تابه بريز. در آخر كار بقیه ی گوجه هاي ميكس شده را به موادت اضافه کن. نمك و ادويه رو هم بریز و در ظرف رو بذار تا یه ربع با حرارت ملایم قشنگ بپزه.(این به قوب معروف سس ماکارونی بود) __________________________________________________________________________________ تو یه قابلمه مناسبي تا از نصف بیشتر آب بريز ويه یه کم زرد نمك و زرد چوبه و یه كمي روغن مايع . صبر كنيد تا آب جوش بيايد . بعد ماكاروني ها را از وسط بشكن و داخل قابلمه بريز. حدود 5-10 دقيقه بعد آب كشش كن . بعد از آبكش كردن ماكاروني ها ، آب سرد روشون باز كن. بعد ته قابلمه رو یه كم روغن بريزيد و واسه ته ديگ میتونی نان لواش يا سيب زميني ورقه شده بچينی.اما من همیشه نان سنگکی میذارم جون خیلی ترد تر و خوشمزه تر میشه. بعد از اینکه ماکارونی ها رو ریختی تو قابلمه روی ماکارونی ها مواد رو بریز و بذار دم بکشن. من اینطوری درست میکنم..امیدوارم خوشت بیاد!!!
میخوامت!
|
||
دوشنبه 20 شهریور 1391 - 09:53 |
|
shabgardashegh370
![]() ![]() |
پاسخ 3 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--.. من غذاي كشك رو دوست دارم ولي خونه يكي از دوستام خوردم و تحت تهيه شو نميدونم ... ميتوني برام گيرش بياري؟ هی فلانی ... به حرمت اون چیزی ک با خودت بری حق برگشتن نداری بی لیاقت ...
|
||
دوشنبه 20 شهریور 1391 - 20:08 |
|
golbarg
![]() ![]() |
پاسخ 4 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--.. کدوی متوسط ۵ تا بیاز متوسط ۲ تا سیر ۳ تاحبه کشک ساییده شده ۱بیمانه و نمک فلفل سیاه و زرد چوبه به میزان لازمت روغن مایع ۲ تا قاشق ____________________________________________ تو یه قابلمه نچسب، روغن بریز.. گرم که شد بیاز ها را که خورد کردی بریز.. رنگش که بر گشت کدو های تمیز شده را مث قند خورد شده بزرگ با پوستش خورد کن و تو قابلمه بریز.. کدو باید رنگش به رنگ طلایی بخوره وگرنه بوی خامی میگیره. دو تا حبه سیر رو خورد کن وبریز و هم بزن.. نمک فلفل وزرد چوبه روهم بریز. دو لیوان اب اضافه کن جوش که اومد شعله روکم کن بذار باشعله کم خوب بپزه.. بعد کشک رواضافه کن و با یه سیر باقیمانده که خوب له کردی به موادت اضافه کن وتو ظرف مورد نظرت بریز وبا یه ذره نعنا داغ و کشک ویه قاشق زعفران اب کرده بریز.. و از همه مهم تر وقتی که پخت تو یه کاسه خوشگل تزیین میکنی میفرستی در خونمون ببینم چطوری درستش کردی!
میخوامت!
|
||
سه شنبه 21 شهریور 1391 - 01:06 |
|
golbarg
![]() ![]() |
پاسخ 5 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--.. میخوامت!
|
||
سه شنبه 21 شهریور 1391 - 01:06 |
|
shabgardashegh370
![]() ![]() |
پاسخ 6 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--.. حتما گلم بازم مرسي خيلي گلي هی فلانی ... به حرمت اون چیزی ک با خودت بری حق برگشتن نداری بی لیاقت ...
|
||
سه شنبه 21 شهریور 1391 - 02:18 |
|
golbarg
![]() ![]() |
پاسخ 7 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--.. خواهش میکنم.. نظر لطف شماست میخوامت!
|
||
سه شنبه 21 شهریور 1391 - 02:19 |
|
soha
![]() ![]() |
پاسخ 8 : نظر من بلدم ولی میگم خوبه که یه هم اندیش آشپز داریم |
||
جمعه 24 آذر 1391 - 16:24 |
|
shabgardashegh370
![]() ![]() |
پاسخ 9 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--.. به نكته خوبي اشاره كردي هی فلانی ... به حرمت اون چیزی ک با خودت بری حق برگشتن نداری بی لیاقت ...
|
||
پنجشنبه 10 اسفند 1391 - 16:52 |
|
shabgardashegh370
![]() ![]() |
پاسخ 10 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--.. من اشپزی بلدم ولی هیچ موقع نمیکنم ... هی فلانی ... به حرمت اون چیزی ک با خودت بری حق برگشتن نداری بی لیاقت ...
|
||
سه شنبه 07 خرداد 1392 - 02:46 |
|
jojo
![]() ![]() |
پاسخ 11 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--.. ايول به هم انديشاي اشپز ،منم عاشق اشپزيم ولي بيشتر خونه رو واسه يه غذا درست كردن بهم ميريزم خدایا
”تنها” نگذار … دلی را که هیچکس ”دردش” را نمیفهمد |
||
چهارشنبه 08 خرداد 1392 - 12:06 |
|
jojo
![]() ![]() |
پاسخ 12 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--.. عزيزم ميشه نكاتي براي رفع بوي بد ماهي بگي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدایا
”تنها” نگذار … دلی را که هیچکس ”دردش” را نمیفهمد |
||
چهارشنبه 08 خرداد 1392 - 12:08 |
|
shabgardashegh370
![]() ![]() |
پاسخ 13 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--.. اولشو من بگم : 1- استفاده از ادویه مرغ و ماهی ...2- اینکه ماهی رو از چند ساعت قبل توی تخم مرغ و اینا بذاری ...منبع : دیدن اشپزی مامانم ... هی فلانی ... به حرمت اون چیزی ک با خودت بری حق برگشتن نداری بی لیاقت ...
|
||
پنجشنبه 09 خرداد 1392 - 10:41 |
|
jojo
![]() ![]() |
پاسخ 14 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--..نقل قول از shabgardashagh مرسی عزیزم؛ما اصلا تو ماهی درست کردن مهارت نداریم خدایا
”تنها” نگذار … دلی را که هیچکس ”دردش” را نمیفهمد |
||
شنبه 11 خرداد 1392 - 16:51 |
|
shabgardashegh370
![]() ![]() |
پاسخ 15 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--.. خواهش میشه عزیزم ... والا من کلا اشپزی نمیکنم ... هی فلانی ... به حرمت اون چیزی ک با خودت بری حق برگشتن نداری بی لیاقت ...
|
||
یکشنبه 12 خرداد 1392 - 01:36 |
|
jojo
![]() ![]() |
پاسخ 16 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--.. من عاشق اشبزیم خدایا
”تنها” نگذار … دلی را که هیچکس ”دردش” را نمیفهمد |
||
یکشنبه 12 خرداد 1392 - 16:25 |
|
shabgardashegh370
![]() ![]() |
پاسخ 17 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--.. فددات هی فلانی ... به حرمت اون چیزی ک با خودت بری حق برگشتن نداری بی لیاقت ...
|
||
دوشنبه 13 خرداد 1392 - 11:04 |
|
andia
![]() ![]() |
پاسخ 18 : manam ashpazim aalie. khali khube ham ham andish bud va ham kad banu. yeki khosh amad nemige?ozve jadidam. |
||
چهارشنبه 10 مهر 1392 - 16:24 |
|
andia
![]() ![]() |
پاسخ 19 : manam ashpazim aalie. khali khube ham ham andish bud va ham kad banu. yeki khosh amad nemige?ozve jadidam. |
||
چهارشنبه 10 مهر 1392 - 16:24 |
|
jojo
![]() ![]() |
پاسخ 20 : 1نقل قول از andiaخوش اومدی عزیزم خدایا
”تنها” نگذار … دلی را که هیچکس ”دردش” را نمیفهمد |
||
پنجشنبه 11 مهر 1392 - 10:02 |
|
sogol1
![]() ![]() |
پاسخ 21 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--.. سلام همه خوبید عزیزان |
||
پنجشنبه 23 آبان 1392 - 18:14 |
|
تمامی حقوق این قالب مربوط به همین انجمن میباشد|طراح قالب : ابزار فارسی -پشتیبانی : رزبلاگ