زمان جاري : شنبه 16 تیر 1403 - 7:45 بعد از ظهر
نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم
...در حال بارگيري لطفا صبر کنيد
صفحه اصلي / آموزش آشپزی / ..--***آشپزی هم اندیشان***--..
ارسال پاسخ جديد
..--***آشپزی هم اندیشان***--..
تعداد بازدید: 936
golbarg آفلاين

ارسال‌ها : 852

عضويت:18 /6 /1391

محل زندگي: قم

سن: 17

تشکرها : 59

تشکر شده : 97

..--***آشپزی هم اندیشان***--..

سلام دوستان.اگر علاقه ای به اشپزی دارین میتونین غذای مورد نظرتون رو بگین تا براتون طرز دقیق تهیه اش رو شرح بدم.

ممنونم

میخوامت!
یکشنبه 19 شهریور 1391 - 16:57
وب کاربر ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
تشکر شده تشکر شده: 1 کاربر از golbarg به خاطر اين مطلب مفيد تشکر کرده اند: samira -
samira آفلاين

ارسال‌ها : 22

عضويت:16 /6 /1391

سن: 20

تشکرها : 22

تشکر شده : 5

پاسخ 1 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--..

مرسی عزیزم.غذای مورد علاقه ی ماکارونی هستش

یکشنبه 19 شهریور 1391 - 19:50
ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
golbarg آفلاين

ارسال‌ها : 852

عضويت:18 /6 /1391

محل زندگي: قم

سن: 17

تشکرها : 59

تشکر شده : 97

پاسخ 2 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--..

ماكاروني ---------------------------------- يك بسته 500 گرمي

مخلوط گوشت چرخ كرده و سويا --------- 200 گرم

قارچ --------------------------------------- 5-6 تا

فلفل دلمه اي ---------------------------- يدونه

پياز ---------------------------------------- 2 تا

گوجه فرنگي ------------------------------ 4-5 تا ( يا دوتا قاشق رب گوجه )

_____________________________________________________________________________________

سويا خيس شده و گوشت چرخ كرده رو با یه پياز با هم ميكس كن تا يكدست بشن.

بعد یه پياز را خرد كن و تو روغن سرخ كن وقتي پياز طلايي شد ، مخلوط گوشت و سويا رو بهش اضافه كن تا آب اون كشيده شود . بعد كمي نمك و زرد چوبه اضافه كن و هم بزن .

گوجه ها را ميكس كن و نصف اونها رو در اين مرحله به موادت اضافه كن . قارچ را جدا با حرارت زياد سرخ كن و به موادت اضافه کن . فلفل دلمه را نگيني خرد كن و در تابه بريز. در آخر كار بقیه ی گوجه هاي ميكس شده را به موادت اضافه کن. نمك و ادويه رو هم بریز و در ظرف رو بذار تا یه ربع با حرارت ملایم قشنگ بپزه.(این به قوب معروف سس ماکارونی بود)

__________________________________________________________________________________

تو یه قابلمه مناسبي تا از نصف بیشتر آب بريز ويه یه کم زرد نمك و زرد چوبه و یه كمي روغن مايع . صبر كنيد تا آب جوش بيايد . بعد ماكاروني ها را از وسط بشكن و داخل قابلمه بريز. حدود 5-10 دقيقه بعد آب كشش كن .

بعد از آبكش كردن ماكاروني ها ، آب سرد روشون باز كن.

بعد ته قابلمه رو یه كم روغن بريزيد و واسه ته ديگ میتونی نان لواش يا سيب زميني ورقه شده بچينی.اما من همیشه نان سنگکی میذارم جون خیلی ترد تر و خوشمزه تر میشه.

بعد از اینکه ماکارونی ها رو ریختی تو قابلمه روی ماکارونی ها مواد رو بریز و بذار دم بکشن.

من اینطوری درست میکنم..امیدوارم خوشت بیاد!!!

میخوامت!
دوشنبه 20 شهریور 1391 - 09:53
وب کاربر ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
shabgardashegh370 آفلاين

ارسال‌ها : 2578

عضويت:13 /6 /1391

محل زندگي: پشت کامپیوترم

تشکرها : 6

تشکر شده : 136

پاسخ 3 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--..

من غذاي كشك رو دوست دارم ولي خونه يكي از دوستام خوردم و تحت تهيه شو نميدونم ... ميتوني برام گيرش بياري؟

هی فلانی ... به حرمت اون چیزی ک با خودت بری حق برگشتن نداری بی لیاقت ...
دوشنبه 20 شهریور 1391 - 20:08
وب کاربر ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
golbarg آفلاين

ارسال‌ها : 852

عضويت:18 /6 /1391

محل زندگي: قم

سن: 17

تشکرها : 59

تشکر شده : 97

پاسخ 4 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--..

کدوی متوسط ۵ تا

بیاز متوسط ۲ تا

سیر ۳ تاحبه

کشک ساییده شده ۱بیمانه

و نمک فلفل سیاه و زرد چوبه به میزان لازمت

روغن مایع ۲ تا قاشق

____________________________________________

تو یه قابلمه نچسب، روغن بریز.. گرم که شد بیاز ها را که خورد کردی

بریز.. رنگش که بر گشت کدو های تمیز شده را مث قند خورد شده بزرگ با پوستش خورد

کن و تو قابلمه بریز.. کدو باید رنگش به رنگ طلایی بخوره وگرنه بوی خامی میگیره.

دو تا حبه سیر رو خورد کن وبریز و هم بزن.. نمک فلفل وزرد چوبه روهم بریز.

دو لیوان اب اضافه کن جوش که اومد شعله روکم کن بذار باشعله کم خوب

بپزه.. بعد کشک رواضافه کن و با یه سیر باقیمانده که خوب له کردی به موادت اضافه

کن وتو ظرف مورد نظرت بریز وبا یه ذره نعنا داغ و کشک ویه قاشق

زعفران اب کرده بریز..

و از همه مهم تر وقتی که پخت تو یه کاسه خوشگل تزیین میکنی میفرستی در خونمون ببینم چطوری درستش کردی!

میخوامت!
سه شنبه 21 شهریور 1391 - 01:06
وب کاربر ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
golbarg آفلاين

ارسال‌ها : 852

عضويت:18 /6 /1391

محل زندگي: قم

سن: 17

تشکرها : 59

تشکر شده : 97

پاسخ 5 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--..

میخوامت!
سه شنبه 21 شهریور 1391 - 01:06
وب کاربر ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
shabgardashegh370 آفلاين

ارسال‌ها : 2578

عضويت:13 /6 /1391

محل زندگي: پشت کامپیوترم

تشکرها : 6

تشکر شده : 136

پاسخ 6 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--..

حتما گلم

بازم مرسي

خيلي گلي

هی فلانی ... به حرمت اون چیزی ک با خودت بری حق برگشتن نداری بی لیاقت ...
سه شنبه 21 شهریور 1391 - 02:18
وب کاربر ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
golbarg آفلاين

ارسال‌ها : 852

عضويت:18 /6 /1391

محل زندگي: قم

سن: 17

تشکرها : 59

تشکر شده : 97

پاسخ 7 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--..

خواهش میکنم..

نظر لطف شماست

میخوامت!
سه شنبه 21 شهریور 1391 - 02:19
وب کاربر ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
soha آفلاين

ارسال‌ها : 437

عضويت:23 /9 /1391

سن: 22

تشکرها : 214

تشکر شده : 23

پاسخ 8 : نظر

من بلدم ولی میگم خوبه که یه هم اندیش آشپز داریم


جمعه 24 آذر 1391 - 16:24
وب کاربر ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
shabgardashegh370 آفلاين

ارسال‌ها : 2578

عضويت:13 /6 /1391

محل زندگي: پشت کامپیوترم

تشکرها : 6

تشکر شده : 136

پاسخ 9 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--..

به نكته خوبي اشاره كردي

هی فلانی ... به حرمت اون چیزی ک با خودت بری حق برگشتن نداری بی لیاقت ...
پنجشنبه 10 اسفند 1391 - 16:52
وب کاربر ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
shabgardashegh370 آفلاين

ارسال‌ها : 2578

عضويت:13 /6 /1391

محل زندگي: پشت کامپیوترم

تشکرها : 6

تشکر شده : 136

پاسخ 10 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--..

من اشپزی بلدم ولی هیچ موقع نمیکنم ...

هی فلانی ... به حرمت اون چیزی ک با خودت بری حق برگشتن نداری بی لیاقت ...
سه شنبه 07 خرداد 1392 - 02:46
وب کاربر ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
jojo آفلاين

ارسال‌ها : 510

عضويت:9 /11 /1391

محل زندگي: همدان

سن: 20

تشکرها : 81

تشکر شده : 63

پاسخ 11 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--..

ايول به هم انديشاي اشپز ،منم عاشق اشپزيم ولي بيشتر خونه رو واسه يه غذا درست كردن بهم ميريزم

خدایا

‏”تنها‏” نگذار …

دلی را که هیچکس

‏”دردش‏” را نمیفهمد
چهارشنبه 08 خرداد 1392 - 12:06
ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
jojo آفلاين

ارسال‌ها : 510

عضويت:9 /11 /1391

محل زندگي: همدان

سن: 20

تشکرها : 81

تشکر شده : 63

پاسخ 12 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--..

عزيزم ميشه نكاتي براي رفع بوي بد ماهي بگي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا

‏”تنها‏” نگذار …

دلی را که هیچکس

‏”دردش‏” را نمیفهمد
چهارشنبه 08 خرداد 1392 - 12:08
ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
shabgardashegh370 آفلاين

ارسال‌ها : 2578

عضويت:13 /6 /1391

محل زندگي: پشت کامپیوترم

تشکرها : 6

تشکر شده : 136

پاسخ 13 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--..

اولشو من بگم : 1- استفاده از ادویه مرغ و ماهی ...2- اینکه ماهی رو از چند ساعت قبل توی تخم مرغ و اینا بذاری ...منبع : دیدن اشپزی مامانم ...

هی فلانی ... به حرمت اون چیزی ک با خودت بری حق برگشتن نداری بی لیاقت ...
پنجشنبه 09 خرداد 1392 - 10:41
وب کاربر ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
jojo آفلاين

ارسال‌ها : 510

عضويت:9 /11 /1391

محل زندگي: همدان

سن: 20

تشکرها : 81

تشکر شده : 63

پاسخ 14 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--..

نقل قول از shabgardashagh

اولشو من بگم : 1- استفاده از ادویه مرغ و ماهی ...2- اینکه ماهی رو از چند ساعت قبل توی تخم مرغ و اینا بذاری ...منبع : دیدن اشپزی مامانم ...

مرسی عزیزم؛ما اصلا تو ماهی درست کردن مهارت نداریم

خدایا

‏”تنها‏” نگذار …

دلی را که هیچکس

‏”دردش‏” را نمیفهمد
شنبه 11 خرداد 1392 - 16:51
ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
shabgardashegh370 آفلاين

ارسال‌ها : 2578

عضويت:13 /6 /1391

محل زندگي: پشت کامپیوترم

تشکرها : 6

تشکر شده : 136

پاسخ 15 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--..

خواهش میشه عزیزم ... والا من کلا اشپزی نمیکنم ...

هی فلانی ... به حرمت اون چیزی ک با خودت بری حق برگشتن نداری بی لیاقت ...
یکشنبه 12 خرداد 1392 - 01:36
وب کاربر ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
jojo آفلاين

ارسال‌ها : 510

عضويت:9 /11 /1391

محل زندگي: همدان

سن: 20

تشکرها : 81

تشکر شده : 63

پاسخ 16 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--..

من عاشق اشبزیم

خدایا

‏”تنها‏” نگذار …

دلی را که هیچکس

‏”دردش‏” را نمیفهمد
یکشنبه 12 خرداد 1392 - 16:25
ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
shabgardashegh370 آفلاين

ارسال‌ها : 2578

عضويت:13 /6 /1391

محل زندگي: پشت کامپیوترم

تشکرها : 6

تشکر شده : 136

پاسخ 17 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--..

فددات

هی فلانی ... به حرمت اون چیزی ک با خودت بری حق برگشتن نداری بی لیاقت ...
دوشنبه 13 خرداد 1392 - 11:04
وب کاربر ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
andia آفلاين

ارسال‌ها : 3

عضويت:9 /7 /1392

تشکرها : 6

پاسخ 18 :

manam ashpazim aalie. khali khube ham ham andish bud va ham kad banu.

yeki khosh amad nemige?ozve jadidam.  

چهارشنبه 10 مهر 1392 - 16:24
ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
andia آفلاين

ارسال‌ها : 3

عضويت:9 /7 /1392

تشکرها : 6

پاسخ 19 :

manam ashpazim aalie. khali khube ham ham andish bud va ham kad banu.

yeki khosh amad nemige?ozve jadidam.  

چهارشنبه 10 مهر 1392 - 16:24
ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
jojo آفلاين

ارسال‌ها : 510

عضويت:9 /11 /1391

محل زندگي: همدان

سن: 20

تشکرها : 81

تشکر شده : 63

پاسخ 20 : 1

نقل قول از andia

manam ashpazim aalie. khali khube ham ham andish bud va ham kad banu.

yeki khosh amad nemige?ozve jadidam.  

خوش اومدی عزیزم

خدایا

‏”تنها‏” نگذار …

دلی را که هیچکس

‏”دردش‏” را نمیفهمد
پنجشنبه 11 مهر 1392 - 10:02
ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
sogol1 آفلاين

ارسال‌ها : 14

عضويت:3 /5 /1392

محل زندگي: اهواز

سن: 15

تشکرها : 1

پاسخ 21 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--..

سلام همه خوبید عزیزان 

پنجشنبه 23 آبان 1392 - 18:14
وب کاربر ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.

تمامی حقوق این قالب مربوط به همین انجمن میباشد|طراح قالب : ابزار فارسی -پشتیبانی : رزبلاگ

: