سايت و انجمن ما با هدف رفع نياز وبمستران و پشتيباني از آن ايجاد شده است و همواره تلاش نموده است تا مانند الماسي در ميان وب هاي پشتيباني از وبمستران بدرخشد و اميد ميرود روزي يکي از درخشنده ترين ها در اين زمينه باشد
golbarg
![]() ![]() |
پاسخ 4 : ..--***آشپزی هم اندیشان***--.. کدوی متوسط ۵ تا بیاز متوسط ۲ تا سیر ۳ تاحبه کشک ساییده شده ۱بیمانه و نمک فلفل سیاه و زرد چوبه به میزان لازمت روغن مایع ۲ تا قاشق ____________________________________________ تو یه قابلمه نچسب، روغن بریز.. گرم که شد بیاز ها را که خورد کردی بریز.. رنگش که بر گشت کدو های تمیز شده را مث قند خورد شده بزرگ با پوستش خورد کن و تو قابلمه بریز.. کدو باید رنگش به رنگ طلایی بخوره وگرنه بوی خامی میگیره. دو تا حبه سیر رو خورد کن وبریز و هم بزن.. نمک فلفل وزرد چوبه روهم بریز. دو لیوان اب اضافه کن جوش که اومد شعله روکم کن بذار باشعله کم خوب بپزه.. بعد کشک رواضافه کن و با یه سیر باقیمانده که خوب له کردی به موادت اضافه کن وتو ظرف مورد نظرت بریز وبا یه ذره نعنا داغ و کشک ویه قاشق زعفران اب کرده بریز.. و از همه مهم تر وقتی که پخت تو یه کاسه خوشگل تزیین میکنی میفرستی در خونمون ببینم چطوری درستش کردی!
میخوامت!
|
||
سه شنبه 21 شهریور 1391 - 01:06 |
|
تمامی حقوق این قالب مربوط به همین انجمن میباشد|طراح قالب : ابزار فارسی -پشتیبانی : رزبلاگ